Press "Enter" to skip to content

Седем 7 с награда на WINE FEST Созопол

Созопол се превръща в магнит за любителите на виното благодарение на емблематичния „Wine Fest Sozopol“. В центъра на този атрактивен град, известен със своята история и красота, се събират винари, сомелиери и фенове на виното, за да почетат българското винопроизводство.

Валя и нейните изтънчени вина от касис „Седем 7“ на Wine Fest Sozopol

Сред тях е и Валя, страстна производителка на изключителни вина от касис. Нейните ръце и знание се превръщат в изкуство, когато стъпва на сцената на фестивала. В горещите дни на „Wine Fest Sozopol“, тя представя своите нежни и ароматни вина от касис с марка Седем 7, които завладяват сетивата на всички присъстващи.

Валя разказва за своите начинания, за интензивния си труд в касиса и търпението, което е необходима, за да съзреят плодовете и да се създаде невероятната палитра от вкусове и аромати в нейните бутилки. Тя разкрива тайната на своя успех – любов към земята, на която расте касиса, и желание да предложи нещо уникално и неповторимо.

С „Wine Fest Sozopol“ Валя има възможността да сподели своята страст с многобройните посетители, които се впечатляват от нейната отдаденост и вдъхновение. Нейните вина от касис стават символ на пресечните точки между традициите и съвременните вкусове, между производителите и любителите на виното.

Така „Wine Fest Sozopol“ създава платформа за Валя и подобни производители, където те могат да споделят своите истории, да вдъхновяват други и да разкрият красотата на българското винопроизводство. Този фестивал става събитие, което превръща Созопол в столица на винени вкусове и срещи, събирайки хора в истинска ода на виното и културата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *